MAN TGE

Wat kunt u verwachten, wanneer u bij MAN een bedrijfswagen koopt? De nieuwe MAN TGE – niet alleen een bestelwagen, maar een betrouwbare partner voor uw dagelijkse werkzaamheden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu op zoek bent naar veel laadruimte of opbergvakken in de cabine – hier vindt bijna alles zijn plek.


MAN TGE modellen en Acties

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het model TGE

  • MAN TGE Bestelwagen

Grote laadruimte van maximaal 18,4 m3; Uitstekende ladingsborging dankzij 14 sjorogen en optionele sjorrails op de bodem, tegen de wanden en tegen het dak; Standaard met LED-laadruimteverlichting.

 

 

  • Campers op MAN TGE

Samenwerking met gerenommeerde camperfabrikanten; Een comfortabel en modern woonmobiel op basis van de MAN TGE-Enkele cabine; Veelvoud aan assistentiesystemen leverbaar; Optioneel met aandrijving op alle wielen.

 

 

  • MAN TGE Dubbele Cabine

Comfortabele cabine met vier deuren en plaats voor maximale zeven personen; Grote extra opbergruimte onder de zitbanken; Aangangwagenkoppeling met een draaglast van maximaal 3.500 kg.

 

 

  • MAN TGE- Enkele Cabine

Veelzijdige opbouwmogelijkheden; Maximale opbouwlengte van maximaal 5.570mm; Maximaal draagmvermogen van maximaal 1,81.


  • MAN eTGE

Aandrijving van 136pk bijna gelijkwaardig aan de modellen van een dieselmotor, maar dan zonder enige uitstoot; eTGE biedt u tot 10,7m³ ruimte.


  • MAN TGE Commander Series

Parkeerhulp voor en achter met flankbescherming; Multifunctioneel leren stuurwiel (3 spaken), verwarmbaar; Koplampassistent “Light Assist”.