TrailerPartners

TrailerPartners biedt complete trailer service in de breedste zin van het woord: Controle, reparatie, onderhoud, APK keuringen van getrokken materieel, koel- en laadklepservice, etc. Transparantie vooraf en achteraf en alles tegen aantrekkelijke prijzen. Alles in één keer geregeld, onder één dak en snel.

TrailerPartners Westerbroek
T +31 (0)50 404 1444
E westerbroek@trailerpartners.eu

Wat houdt dit in:

Onderhoud en reparatie aan opleggers en aanhangwagens vereist een andere benadering dan onderhoud en reparatie aan trucks. Daarom is TrailerPartners Westerbroek opgericht, een nieuwe aparte bedrijfsactiviteit in Westerbroek.

Bij ons in het pand zijn er vier, van de trucks gescheiden, werkplekken ingericht speciaal voor het onderhouden en repareren van getrokken materieel. Er is al jaren ervaring bij Sommerauer Trucks op trailergebied, maar nu als apart merk en los van de trucks in de markt gezet. 

Wat kunnen wij bieden vanuit TrailerPartners?
> Complete en betrouwbare trailerservice in de breedste zin van het woord;
> Controle, onderhoud, reparatie en (APK) keuringen van getrokken materieel;
> Laadklep service;
> Alles in één keer geregeld, onder één dak en snel;
> Gebruik en verkoop van originele onderdelen;
> Gekwalificeerd personeel;
> Totale transparantie vooraf en achteraf;
> Internationale 24 uur service dienst;
> één jaar garantie op alle gemonteerde onderdelen.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor uw bedrijf.


HULP ONDERWEG MET MOBILE24

Pech komt nooit gelegen. Als er toch iets gebeurt, is één telefoontje voldoende. Wij staan voor u klaar – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Tel. 00800 66 24 53 24 (00800 Mobile24)*

* Vast telefoonnet gratis. De kosten voor mobiel bellen kunnen per provider verschillen. Als uw provider geen gratis nummers ondersteunt, belt u +49 1805 35 35 33 33 (14 cent/min. vanuit het Duitse vaste telefoonnet. Prijzen voor mobiel bellen en voor bellen vanuit andere landen zijn afhankelijk van het tarief).