Bijzondere MAN voor van Calker Transport

Uniek: MAN ACC Stop & Go

11-07-2019 MAN Truck & Bus

Uit onderzoek blijkt dat in de top 3 ergenissen van chauffeurs het file rijden staat. MAN heeft hiervoor een unieke oplossing: MAN ACC Stop & Go. Hiermee rijdt iedere chauffeur altijd relaxt en comfo...

Lees meer

MAN TGE TOPDEALS

10-07-2019 MAN Truck & Bus

Kiest u voor de MAN TGE, dan kunt u rekenen op een aantal TOPDEALS!

Lees meer

Xtra Pakketten

02-07-2019 MAN Truck & Bus

Wegens succes verlengd! Kiest u voor de MAN TGX trekker, dan kunt u kiezen uit één van de 4 Xtra pakketten die wij voor u hebben samengesteld. 1 van deze pakketten is zelfs helemaal gratis!

Lees meer
Meer nieuws
Bijzondere combinatie

Bijzondere MAN voor van Calker Transport

2 stuks MAN 37.420 BLLL 8x6 aan van Calker Transport b.v. Kolham.

 

Aflevering van de 1ste uit een serie van 2 identieke MAN 8x6 voertuigen door Sommerauer Trucks aan van Calker transport b.v. te Kolham.
Deze zijn voorzien van een Palfinger Z autolaadkraan en Veenhuis geïsoleerde 3 zijdige kipper.
Uitgangspunten waren een eenvoudig, comfortabel, degelijk en wendbaar voertuig met  minimaal
10 kuub bakinhoud, 15 ton laadvermogen en een aangedreven vooras.
Hier is ruimschoots aan voldaan met de luchtgeveerde MAN 6x6 en de bijgeplaatste gestuurde naloopas van Wierda Voertuig Techniek (WVT). Hierdoor is een 8x6 voertuig ontstaan die wendbaar is in het stadsverkeer en door de inschakelbare voorwielaandrijving ook over voldoende terrein vaardigheden beschikt. Na de aanschaf van diverse MAN 6x6 en 8x4 voertuigen met autolaadkraan heeft van Calker met deze MAN 8x6 een voertuig in gebruik genomen die aan de vraag voldoet van diverse klanten in de regio zoals wendbaarheid, hoog laadvermogen i.c.m terreinvaardigheid.

Fokke Jan van Calker is zeer tevreden over de service bij Sommerauer Trucks en door de jarenlange goeie ervaring met Sommerauer is het is het wagenpark nu uitgebreid naar totaal 13 MAN voertuigen.

 

Bijzondere MAN voor van Calker Transport