Nieuwe werkputten

Eerste van twee nieuwe werkputten in gebruik genomen

Na het slopen van een deel van de werkplaatsvloer, uitgraven en heien en het storten van een betonnen vloer, kon het plaatsen van een volledig ingerichte prefab onderhoudsput plaats vinden. Tussen kerst en nieuwjaar is de nieuwe onderhoudsput ingebruik genomen.

In januari zal worden begonnen met het slopen van de (oude) APK straat, ook deze straat zal volledig worden vervangen en voorzien worden van de meest geavanceerde nieuwe Prefab put met alle voorzieningen die in een moderne APK straat thuis horen.

Sloop (oude) APK straat

De aannemer is begonnen met de sloop van onze (oude) APK straat. Deze zal volledig worden vervangen. Eind maart moet de nieuwe APK straat in gebruik worden genomen.  

Start opbouw na de sloop "oude" APK straat.

Half januari is bouwbedrijf Lamein begonnen met de sloop van de bestaande APK straat. Een groot karwei want alles moest er uit! Eind januari zijn ze begonnen met heien en daarna het storten van de eerste fundatie. Op de foto is men bezig het betonvlechtwerk te plaatsen, waarna de uiteindelijke beton fundatie gestort zal worden. Hierop zal medio februari de volledig ingerichte prefab APK put worden geplaatst. De planning is dat deze medio maart volledig in bedrijf genomen kan worden.