HIGHLIGHTS

MAN TGE bestelwagen

Wat u ook wilt transporteren, de nieuwe MAN TGE bestelwagen brengt uw vracht veilig op de bestemming. In de maximaal 18,4 m³ grote laadruimte kunt u alles onderbrengen.

 • Veilige laadruimte

Uw vracht blijft veilig op zijn plaats door de (maximaal) 14 sjorogen en verschillende sjorrails op de bodem1), tegen de zijwanden1), en tegen de scheidingswand1) én onder het dak1).

 • Oplettende assistenten1)

Niet alleen de lading, maar ook de bestuurder moet veilig op de bestemming aankomen. Daarom biedt de MAN TGE u een reeks aan optionele bestuurdershulpsystemen en veiligheidssystemen.

 • Mobiele werkplek

Een ergonomische bestuurderswerkplek, uitstekend uitzicht, veelzijdig te gebruiken opberplanken en opbergruimte en talrijke oplaadaansluitingen maken de MAN TGE tot een mobiele werkplek.


TGE-MOTOREN

Een auto met een echte motivatie- aandrijving.

 

24/7 tot uw beschikking. Ook in een MAN bestelwagen worden onze uiterst betrouwbare en robuuste dieselmotoren toegepast. In de stad, op de snelweg of in onherbergzaam terrein: onze motoren brengen u overal naar toe.

Hoge kilometrages, laag brandstofverbruik en temperatuurbestendige onderdelen met maximale onderhoudsintervallen staan garant voor een rendabele inzet en lage exploitatiekosten. Kies de voor u ideale combinatie tussen motor en versnellingsbak. Met een motorvermogen van 102, 122, 140 of 177 pk beschikt u over een auto die ook ná het werk over het juiste vermogen beschikt.


VOERTUIGDETAILS

De MAN TGE heeft fantastische afmetingen. De bestelwagen kan worden uitgevoerd met twee verschillende wielbases en beschikt over een laadruimte van maximaal 18,4 m³. Voor de voertuiglengte kan afhankelijk van de uitvoering worden gekozen tussen 5.986 mm en 7.391 mm, voor de voertuighoogte tussen 2.355 mm en maximaal 2.835 mm. Met behulp van de optionele aanhangerkoppeling kan tot maximaal 3,5 ton worden vervoerd. Het toegestane totale gewicht bedraagt maximaal 5,5 ton4).

1. Zijschuifdeur

Kijk ook eens aan de zijkant: voor eenvoudig zijdelings laden is de MAN TGE uitgerust met een extra brede schuifdeur. Deze heeft een openingsbreedte van 1.311 mm en kan over de complete breedte worden gebruikt.

2. Lage tildrempel

Diep laden. Hoog laden: Dankzij de lage tildrempel van 100mm(6) kan eenvoudig worden geladen en gelost. Daarnaast kunt u ook via de optionele stabiele opstap1) veilig en comfortabel instappen via de brede achterdeuren.

3. Vastzetten van lading

Voor een dubbeltje op de eerste rang: Optimaal gepositioneerde, gebruiksvriendelijke sjorogen en lengte-1) en dwarsrails1) voor het bevestigen van lading in de laadruimte zorgen ervoor dat alles op zijn plaats blijft.

4. Achteruitrijcamer1)

Ogen in het achterhoofd: De achteruitrijcamera1) vormt de ideale aanvulling op de achteruitrij-assistent1). Op het geïntegreerde beeldscherm in het dashboard worden de beelden weergegeven. Zo houdt u altijd overzicht tijdens inparkeren en achteruitrijden.

5. LED laadruimteverlichting (standaard)

Licht wil zeggen: LED. Met goede verlichting van de complete laadruimte behoudt u ook in het donker het overzicht. Zo ziet u niets over het hoofd en kunt u alles vinden.


VEILIGHEID

Met 18 intelligente veiligheidssystemen (gedeeltelijk optioneel1)) brengt uw MAN TGE u altijd veilig naar uw bestemming – ongeacht of deze bestemming in de stad of in ruw terrein ligt.

 • Standaard extra veiligheid met het geavanceerde noodstopsysteem EBA

Het standaard geavanceerd noodstopsysteem2) bewaakt het voor u rijdende verkeer en waarschuwt u voor te korte afstanden door automatisch af te remmen. Zo kan de kans op een ongeval worden beperkt. In combinatie met een automatische transmissie is zelfs remmen tot stilstand3) mogelijk.

Beschikbaar in:

► Bestelauto                                      ► Combi                                   
► Enkele cabine ► Dubbele Cabine

 • Blijf op koers.

En het mooiste is dat hij zichzelf vanaf een snelheid van 65 km/h automatisch inschakelt! Wanneer u nog met uw gedachten bij uw werk bent of al aan thuis denkt, bestaat de kans dat u per ongeluk van rijstrook wisselt. Het actieve Lane Guard System1)2) helpt u om het voertuig op de juiste rijstrook te houden. Doordat het met u meedenkt. En actief meestuurt.

Beschikbaar in:

► Bestelauto                                  ► Combi                                 
► Enkele cabine ► Dubbele Cabine

 


 • Verkeer van zijn fraaiste kant bekeken.

Er is altijd wel iets: De flankbeschermingsassistent1)2) bewaakt met 16 ultrasoonsensoren de omgeving en waarschuwt voor de aanwezigheid van paaltjes, muren en zelfs voetgangers. Als er iets in de weg staat tijdens het inparkeren, geeft het systeem een optisch en akoestisch alarm.

Beschikbaar in:

► Bestelauto                                  ► Combi                                 
► Enkele cabine ► Dubbele Cabine

 


 • Fan van de aanhangwagen

Wie slim is, sluit aan: De aanhangerparkeerassistent1)2)vereenvoudigt het achteruitrijden met een aanhangwagen. Hierbij regelt u de rijrichting van de aanhangwagen via de spiegelverstelschakelaar, die u bedient als een joystick en waarmee u een gewenste draaihoek opgeeft. Dat klinkt ingewikkeld. Maar is het niet.

Beschikbaar in:

► Bestelauto                                  ► Combi                                 
 Enkele cabine ► Dubbele Cabine

 


 • U hoeft niet zelf aan het stuur te draaien.

Handen los! Moeiteloos inparkeren. De parkeerassistent1)2)neemt de moeilijke stuurbewegingen over en parkeert uw MAN TGE ook op de kleinste plekjes. Gas geven en remmen, meer hoeft u niet te doen – zo spaart u uw krachten voor het echte werk.

Beschikbaar in:

► Bestelauto                                  ► Combi                                 
► Enkele cabine ► Dubbele Cabine

 


 • Ogen in de rug!

Geef de concurrentie voortaan het nakijken. Met de uitparkeerassistent1)2) weet u wat er zich achter u afspeelt. Deze ondersteunt u bij het achteruit rijden en houdt rekening met kruisend verkeer. In kritieke situaties remt de uitparkeerassistent1)2) voor u of ondersteunt u zelfs met een volledige stop.

Beschikbaar in:

► Bestelauto                                ► Combi                               
► Enkele cabine ► Dubbele Cabine

 


Top


 1. Speciale uitrusting tegen meerprijs.

 2. Binnen de grenzen van het systeem.

 3. Tot 30 km/h.

 4. Is op een later tijdstip leverbaar.

 5. Afbeelding vergelijkbaar.

 6. Waarde is geldig voor TGE bestelwagen met voorwielaandrijving, vergeleken met achterwiel- en vierwielaandrijving 4x4.

Disclaimer

MAN Truck & Bus b.v. stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Afbeeldingen

Helaas zijn wij niet in staat om van al onze modellen (exacte) afbeeldingen weer te geven, die overeenkomen met aanbieding of berekening. Het kan voorkomen dat getoonde model niet het actiemodel is, waarvoor de aangegeven vanafprijs geldt.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan MAN Truck & Bus b.v. of haar licentiegevers.

Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van MAN Truck & Bus b.v.

Virussen en veiligheid

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

Andere sites

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Sommerauer Trucks b.v. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot MAN Truck & Bus b.v. t.a.v. Klantenservice, Postbus 72, 3800 HD Amersfoort.

* MAN Truck & Bus (KvK 230 47938), gevestigd aan de Zuiderinslag 14, 3833 BP te Leusden, is importeur van MAN Bedrijfswagens, MAN bussen en Neoplan bussen.